Tuesday, December 01, 2009

Prosperity Burger satu!

Prosperity Burger telah kembali... kenapa awal lak muncul nih.

Oleh kerana kebuhsanan, maka aku singgah la Mc D untuk mendapatkan burger tersebut.
Burp.... Alhamdulillah, br selesai layan prosperity burger. Pedas woooo...

Actually niat di hati, ari nie dah tak nak makan banyak ler. dah nak kene reset semula menu diet. Dr pagi hingga ke tengahari, menu tu maintain lagi. but... Akhirnya......

sarapan : Milo 'o' + sebungkus biskut Iko
Lunch : Koey Teow goreng - plan nak makan sup but gerai tu tutup lak.
adakah alasan ini boleh diterima pakai
Minum petang : kerepek ubi + kuih
Dinner (6.30 pm) : Prosperity Burger + its fries

Cukuplah setakat ini. Hopefully no more meal after this.

P/S : Aku rasa, mungkin aku patut menjejaki langkah rakan2 yang lain untuk men'detox'kan diri. makbe aku start ngan berpuasa dulu kot.

No comments:

Post a Comment

Welcome

..