Sunday, September 16, 2012

Introducing new member in d house

Penangan drama adam & hawa, mysarah asyik merengek nkkan bear-bear. Nak pulak yg besar macam dlm cite tu...wa... sure mahal nie. Takpa, mama tabahkan hati.

Masa kt opis tetiba teringat... apa kata gi tgk? Kat area petaling street tu. Kt situ kn banyak kedai2 jual brg borong utk cenderamata ni. So, ari jumaat lepas, k.maz (ofismate aku) bawa aku pi area kedai tu. K.maz ni biasa beli brg area situ.

Wah... terujanya aku tgk brg2 kt situ. Nie mmg favorite aku tau. So many soft toy? Ada beberapa kedai la aju menjelajah utk mencapai misi utk hari tersebut. Akhirnya... pilihan telah dibuat. Dgn ini, aku kenalkan ahli baru keluarga kami...

Inilsh koleksi yg ada.

Ho...ho..ho... bestnya! Eh, sapa yg teruja sebenarnya? Mak ka anak?




4 comments:

  1. brapa harga besaq camtu k liza? anak mnakan nak konvo,bleh bg dia 1. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. riena,

      RM60 sekor. ari tu akak survey kat Giant, kecik dr ms ted nie, harga dia rm79. yg nie, consider murah la. nk ker? klu kecik sikit, cheaper. klu yg besar sin chan tu lbh kurang rm30.

      Delete
  2. nak besar ni,tp beruang panda,yg hitam putih tu. ada ke kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori la riena, panda bear akak tak nampak la plak ari tu. bear biasa ada la, color pink, brown and white.

      tp ada patung lain jugak such as hello kitty, froggy

      Delete

Welcome

..