Sunday, October 14, 2012

Tahniah mak!

Assalam...

Tahniah sekali lagi utk my moomy sbb anak2 didikan beliau berjaya meraih gelaran Johan, bagi pertandingan nasyid di Majlis Potensi Kanak2 Negiri Pulau Pinang pada Sabtu, 22 September 2012 yg lalu.

Nie kali pertama Tabika Lahar Kepar, Pulau Pinang dapat johan. Wah... my mommy happy sesangat. mana tak happy, sebelum2 nie tak pernah dapat johan, selalunya dapat naib johan or ketiga saja.

Nak cite sikit, my mommy nie, mmg dedicated orangnya, kalau pertandingan yg anak2 murid dia sertai, dia akan berlatih all out punya lah. kalau peringkat pertandingan peringkat parlimen or kawasan, mesti ada nombor punyalah. paling kurang pun dapat hadiah saguhati. Nie first time my mommy take part dalam pertandingan nasyid. sebelum nie, acara lain spt tarian, teater, silat dll.

Oleh kerana, dah dapat johan peringkat negeri, so, bulan Nov nie, ke pertandingan peringkat kebangsaan lak di Terengganu.



 Inilah kumpulan nasyid Nur Muzaffar



My mommy















Nur Muzaffar bersama 3 lagi guru pengiring.




Nota kaki : Baju peserta lelaki, my mommy jahit sendiri.

All the best Nur Muzaffar!

2 comments:

  1. tahniah.. huu suke sgt tgk budak2 nasyid..=)

    jom baca kejap.. =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/10/apa-tanda-bersyukur.html

    ReplyDelete
  2. cantik baju mommy jahit. tahniah!

    ReplyDelete

Welcome

..