Sunday, October 25, 2009

Alahai anak mama...


Alahai anak teruna mama ni. Agaknye, mewarisi bakat ayah kot. kalu sekali2 tu ok lah adam. Actually, set masak nie pun br je dibuka. mama beli untuk birthday present anak makngah salina. Tp dah tak pegi masa party tu, dan dah lama sgt present ni kat umah, mama kasi la kat anak2 mama.
Set masak ni tak leh nak bawak kuar selalu. kene simpan takut adam lak yang main lebih. Adam boy, takleh la main masak2. Lepas ni, mama kena beli set lain lak la utk adam so that stabil sikit.

No comments:

Post a Comment

Welcome

..