Sunday, November 08, 2009

Apa nak jadi nie....



Sekarang nie, aku tension tahap gaban. Selalunya, kalau tension2, makanan la mangsa aku. (ermmm, makanan ke mangsa or aku yang jadi mangsa makanan?)

Olen kerana semalam aku tak dapat nk lelapkan mata, pg nie aku bangun lewat. Pukul 10.30 br tersedar. Breakfast aku simple jer... 4 keping roti gardenia dgn kaya... Ha... tengok tu, 4 KEPING. Lari diet aku ari nie. Hopefully, aku boleh betulkan balik diet aku ari nie.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Update untuk ari nie.

Aku nekad la nak mempertahankan diet aku ari ni. so, tengahari, aku layan JDM. Inilah caranya untuk mengelakkan aku makan.

Untuk suamiku & anak2ku, aku masakkan ayam masak lomak cili api & sup tofu. Sup tu, kasi lebih sikit, so, dapat la aku layan untuk dinner.

Alhamdulillah, sebelah petang berjaya jugak aku berjogging kat tasik permaisuri. Jogging satu raound & jalan satu round. OK lah tu... :)

for dinner, aku layan, sup tofu telur, ayam masak lomak seketul, roti gardenia sekeping & kismis 21 biji. Alamak! Okay ka? plan tu nak makan sup je, tp kurang kenyang. Tu pasal la bertambah-tambah yan lain2 tu. hi..hi..



2 comments:

  1. kdg2 tension..biasalah kak..kena kwl emosi selalu..sabar ye

    ReplyDelete
  2. chaiyoookkk... 99HTN!!

    tukau2 link yaa...

    *nak tanye nih sy pon baru amik JDM, klu x amik lunch, tp amik mlm before tdo ok je kan?
    takut x mjadi plak...hehe

    ReplyDelete

Welcome

..