Saturday, November 07, 2009

Dah seminggu dah...





Emm.... sedar tak sedar, dah seminggu dah aku mengharungi kehidupan seharian tanpa nasi. Alhamdulillah, masih bernyawa lagi...

Selalunya, hari Jumaat memang hari yang aku nantikan. memang selalu makan besar sebab ari Jumaat lunch break 2 hrs. Antara menu2 ari Jumaat adalah, Kenny Rogers, Nando's, KFC, McD, Pizza, Secret recipe dan seangkatan dengannya. Last friday, adalah hari jumaat yang pertama 99 HTN. emmm.. apa menunye ek? ...

Inilah kawan2 ku... kitorang pegi 'soru' secret recipe. Selalunya aku akan order Chicken Black Paper ( yang ada nasi tu) tp kali nie aku just order ikan (ntah ape nama dia ntah, yang dory fish tu). Ingat ka nak order gourmet pie, tp sbb breakfast td tu ringan sangat, lunch kene la ambik berat sikit. Air lak order plain water je. Tak macam selalu, ice lemon tea... he...he.. ada improvement kan?

Alhamdulillah... kenyang jugak akhirnya. Ari nie, aku ambik JDM malam. he..he..


1 comment:

  1. perkataan leeja yg buat aida tersengih kat post ni ialah ---> "masih bernyawa lagi"... hi hi

    ReplyDelete

Welcome

..