Wednesday, June 23, 2010

Genting, Kota Keriangan

Jumaat minggu lepas ayah bawa kita pi Genting Highland. Thank to maktok la, sebab kalau maktok tak ajak pi, maka tak merasa la kita semua pi Genting Highland tu. Mama pun, terpaksa la kena EL (er... terpaksa ke? atau paksa rela?) he...he.. mana aci, asyik adam jer jalan2 sepanjang minggu ngan maktok, tokwan dan pakngah nabil.


Ayah dengan tokwan.

Eiii... sejuknya. Baru sampai genting.




Maktok sedang beratur nak beli tiket masuk.


maisarah dah tak sabar nak naik flying alephant


Nape jelir lidah tu adam? Adakah adam tak puas hati kat mama sebab mama suruh adam posing sedangkan adam nak jalan ikut ayah.

this girl so happy

Mula2 tu tak harap jugak adam naik bumper car ni sorang2. tapi, biasa la.. dah namanya budak, kalau bab main, tak payah nak ajaq. Pandai sendiri.

mama tak dapat naik nie. malas nak naik sebab ayah tak mau naik. Nie plak, tokwan ngan pakngah nabil. Plannya, naik sekali ngan maktok, tapi tak lepas. dah penuh. so, adam ngan maisarah naik ngan maktok.

Bot to dinosaur land. After a long Q. Finally....

Boleh pening ooo, benda nie pusing. mam nak pegang benda tu bagi slow sikit, tapi adam tak mau. adam syok dia pusing laju2.
Full of excitement

Maktok dan tokwan.

hmmm, mana gambar ayah? hu..hu.. ayah nie asyik ngelak camera jer. mahal tul gambar dia ya...

No comments:

Post a Comment

Welcome

..