Wednesday, June 30, 2010

Mama makan baby eee...


Semalam, mama, adam dan adik tengok koleksi gambar2 lama. Gambar adam masa montel, gambir adik masa baby. Ha..ha..ha.. semua orang excited.

Jumpa gambar mama tengah pregnant Maisarah. Mama tunjuk kat adam. Mama bagitau, dalam perut mama ada baby. Pas tu adam kata...

Mama, dalam perut mama ada baby eee?

Mama makan baby eee?


Ha..ha..ha.. how to explain? Just said that mama tak makan baby, baby tu dalam perut mama.

Gelihati lak dengar adam tanya macam tu. Unexpected tul.

Ni la gambar budak yang dalam perut mama tu... Nur Alya Maisarah

1 comment:

  1. Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    FAKEH KHALIFAH SAKA

    ReplyDelete

Welcome

..