Tuesday, February 08, 2011

Jom Deco

 
Inilah hasil kerja semalam. Setup PC yg br direpair. PC nie dah agak berumur dah. Dah lebih 5 thn dah. Kasi upgrade dianyer RAM dan reformat semula. So, dah laju la sikit. kalu tak, macam kura2 dan selalu sangkut2. Monitor tu plak beli yang second hand ja. Ok la takde langsung.
 
PC matter done. now deco time. ha..ha.. teringat sticker yg beli kat Penang ari tu. Pilihan Maisarah iaitu Hello Kitty. Happy la Maisarah....
Erm... meja plak nampak plain dan comot. Kasi letak itu gambar sikit bagi lebih berseri.
Ok... DONE.
 
P/s : Hu..hu.. dah takde meja untuk menjahit sbb ari tu guna meja computer nie letak mesin jahit. Tunggu gaji la baru blh beli.
 
 

1 comment:

  1. wah cantiknya..teringat smlm berkun jung rumah kwn, dia pun buat cam nie gak..tp lain gmbr dr akak tunjuk..so sweet

    ReplyDelete

Welcome

..