Saturday, March 19, 2011

hello....

salam,

Wah... dah lama dah leeja tak update blog. busy giler lately. tetiba jer macam banyak kerja plak yang nak disettlekan kat opis tu. Aktiviti menjahit pun dah tak sempat nak dijalankan. Rasa rindu plak. projek patchwork ari tu pun masih terbengkalai.

tapi dalam bulan nie rasanya banayk jugak benda yg dah settle. especially ofis work la. Dah siapkan project testing Team Mate/team Central. Mmg start from the stretch. Dah tu sorang2 plak. Tension giler buat bende tu. Macam2 nak kena configure. pakai belasah jer. main refer manual jer. klu ada prob then, refer vendor. Tu pun via just main e-mail2 jek. Alhamdulillah, Jumaat lepas dah selamat buat briefing & hand-on training dgn user untuk pilot project dan ari nie plak, dah export pilot project tu ke production. so, 2nd phase dah selesai.

1 comment:

  1. leeja.. patolah menghilang.. bz sgt ek.... tkkn ilang gitu je cite diet, leh tau berat skng tak... nak update... tak update blog pon tk pe, janji bagi berat every week...

    ReplyDelete

Welcome

..