Saturday, April 09, 2011

Adam's Car Cuddy

Setelah sekian lama tak menjahit, semangat untuk menjahit berkobar2. maka inilah hasilnya, Car Cuddy untuk si anak, adam Mustaqim. Tambah sikit umah, kereta and matahari. Enjoy tau buat benda nie. plan nak wat banyak lagi. tp adam dah nak main sgt so nak kena siapkan ari nie jugak. So, inilah hasilnya. maybe lepas nie boleh adjust lagi kot but kena handstitching la.

idea untuk jalanraya tu, idea Adam sendiri. dia nak jalan untuk setiap porch kereta. Pas tu yg kat ujung tu (yg hitam) ialah tempat parking. ha..ha... what a kid's imagination? Then



Nie lah rupanya bila dah isi kereta. Actually kereta tu boleh masuk penuh dalam porch.




Bila dah tak nak main, boleh lipat sekali ngan kereta2 tu. Jadilah car organizer. boleh dibawa kemana-mana. Next time kalu nak main kereta ambik je car cuddy nie. Tak la sepah sgt umah. Hopefully)


Lepas nie tinggal nak letak tali untuk ikat. so boleh jadi macam beg. Maybe letak velcro la kot, senang budak2 nak tutup and kemas sikit.

No comments:

Post a Comment

Welcome

..