Wednesday, October 05, 2011

Zoo trip 2011

Entah keberapa kali aku pi zoo pun aku dah tak terkira. Tp, mmg at least setahun sekali. Dah jadi macam annual trip plak. Hubby aku, klu dah tak tau n bw anak jenjalan mn2, nie lah tempat yg di tujui. Anak2 mmg enjoy la. Adam mmg selalu dok ajak ayah dia gi zoo. Nie pun aku kira dah kurang la gi zoo sbb tiket dia dh mahal dan anak2 pn dah kena charge. Biasa la bdk2, bukannya depa tau bosan pun. Setiap kali pi zoo, ada ja benda br yg depa belajar. What can I say, that this trip they appreciate the animal.

Jom layan gambar yer





Susah tul nk ambik gmbr berdua. Bukannya camera tu nk mkn pun. Smpi kn pegang kuat2 supaya x lari.



Si ayah, melayan anak perempuannya yg kepenatan.



Adam plak dok bodek apa ntah kat ayah dia.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Post a Comment

Welcome

..