Friday, September 21, 2012

Tooth fairy

Assalam...

Ari ni aq cuti. time nie lah boleh dapat settle beberapa personal and family matter. Ptg, aku bawa anak2 gi check up gigi di Klinik Pergigian Cheras Baru. Last visit masa cuti sekolah bulan 6 ari tu. itu pun sbb nk gi cabut gigi my boy coz, gigi br dia dah keluar. so, kena la gi klinik utk extract gigi tu. takut nnt gigi baru kuar x cantik. ari tu dh selamat cabut dua batang gigi arnab dia tu. doc kt ada gigi yg boleh dupi tampal, tp kn dtg nx time.

so, ari nie consider kunjungan balas la. hasil pemeriksaan ari ni, kena cabut satu btg lagi. kli ni gigi bawah plak.

Maisarah pun check jugak. this is second time jg bg mausarah. masa first visit ari tu, dentist tu tampal gigi sarah pd 2 tmpt, tampalan kecil. hari ni plak, kena tampal lagi. gigi geraham atas. besar gak lubang tu. rasanya, lenguh jg la maisarah nganga utk dentist tu process. tq doc. maisarah happy ja sbb doc check gigi dia. dia yg excited lbh nk gi check gigi.

Lps tu aq treat budak berdua nie mkn ice cream kt mc D.

Adios!



No comments:

Post a Comment

Welcome

..