Tuesday, November 17, 2009

Nyum..nyum.. Big apple..


Emmmm... sedapnyer. Masih ku rasa kenikmatan big apple donut tadi. Thanks buat Pn Razni kerana sudi belanja Big Apple donut. Dah lama juga la aku tak merasa donut nie.


Nie favorite aku ialah The Alien. Masih boleh terbayang la rasa chocolate tu... Aaahhh. sedapnye.
Wah, tus..tus..tus.. bikin menitis air liur aku bila mengenangkan donut tu. But

But ari nie aku macam donut nie. This is new from big apple. It's "Tira Cinno". A flavours of tiramisu chocolate, cuppocino creme cheese and cocoa powder. Yummy... delicioso!!!


Apa lagi yang aku makan ari ni? jom kita lihat di bawah...

sarapan : sebungkus bihun goreng + telur mata + lasindah cafe
Lunch : 1 big apple donut + Char koey teow.
Dinner : belum lagi.. he..he..

3 comments:

  1. sekali sekala menikmati..x salah kan kak? hehe

    ReplyDelete
  2. Lol..liza..donut tu x byk karbohidrat ker?X terlebih ke dlm diet hang tu?

    ReplyDelete
  3. salam kak leeja...saya sdg proses mem private my blog

    if akak sudi utk be my reader, boleh la emel kan ur emel kpd saya...mia_azarina@yahoo.com

    ReplyDelete

Welcome

..