Sunday, November 15, 2009

Lapar ni

Lapar nih... nape la cik abang tu tak mau kuar makan lagi. Dah kul bape nih?

Ari nie tak masak sebab jariku sakit.

------------------------------------------------------------------------------------------

Nie ha, aku nak update pasal dinner malam tadi. Erm.... diet ape ntah cam nie. At last, I had my dinner at 21++ hrs. Menu malam tadi ialah pizza hutt. Ntah apa name pizza tu ntah... yg promosi skrg.. yg ada cheese tu. Macam teringin lak nk makan pizza. tu yang ajak my hubby mkn pizza tu. Not only pizza but I had the followings :

my chicken wing (only one okay...)
chicken soup (share with my daughter)
1.5 pcs of breadstick
Ice-cream (anak tak nak, mama yang abihkan...sayang lor, kalu tinggal cam gitu jer)
a quarter of pizza.
Sedikit Marinda Orange

Erm... macam banyak gak la aku makan malam tadi. Tapi... kalu nak compare dgn sebelum2 nie, aku rasa kali nie la aku makan tak berapa banyak. Kalu selalu tu, sure abih lah pizza tuh. he..he.. Agaknya, perut nie dah mengecik kot. ; )

lastly, selamat maju jaya meneruskan diet ini. Moga misi tercapai.


2 comments:

  1. kite dr minggu lps nk mkn pizza..tp cuba kontrol...mgkn minggu ni kot..treat myself (ble ke treat ourself mkn junkfood tu...lantakle) janji hepi kn?

    ReplyDelete

Welcome

..