Monday, December 07, 2009

1st week at grandma's house

entry nie, leeja just nak update gambar anak2 semasa diorang kat umah mak kat Penang. walaupun leeja baru je balik tgk diorang weekend ari tu, ari nie, dah di hujani rasa rindu yang teramat sangat. huk..huk.. tak sabar nak tunggu ari khamis. nak balik jumpa anak2.

Jom layan pic my kids kat kampung....



Ops... Adam betul tahu tunggang basikal. dia just "tuntun" basikal tu ja. Bahagia sungguh boleh main kat luar umah. kalu kat KL jgn harap la dapat peluang.



Syoknye anak mama main pasiaq. Eh, selipar mana?



Nie, apa kes nangis nie aku pun tak tau. makcik aku yang snap gambar nie. Maybe first time naik kete sorong ni kot. Takut!!!



Bersama paksu imran.



Wah, syoknya Maisarah naik buai!
Buai laju-laju,
Sampai Pokok Sena,
Apa dalam baju,
Sekuntum bunga cina.



Nie pulak pak Ngah nabil ngan kambing peliharaan.




Kat KTM Butterwoth. Gi beli tiket keretapi. minggu depan kite balik naik train. Sebab tu masa aku balik semalam Adam tak nak ikut sbb aku balik naik bas. Dia nak balik naik train next week. Berjaya la pujukan maktok.



Kat umah kenduri.



Sedap ke jeli tu Maisarah? Puas jugak nak pakaikan cik adik nie cardigen tu. but sweet la.



4 comments:

  1. await paksu nye lebih kecik dr ank2 buah

    ReplyDelete
  2. Nie, pak sedara pupu... anak makcik saya.

    ReplyDelete
  3. Liza, kiut tul anak2...mmg sepesen acuan dri Liza... hbs tu, diaorang nak balik tak??

    ReplyDelete

Welcome

..