Saturday, December 12, 2009

Happy birthday Maisarah




Happy birthday Alya Maisarah. Hari nie, genaplah umar anak mama yang ke 2 tahun. kejap jer dah besar dah anak mama nie. Mama doakan semoga Allah memberkati Maisarah dan berikan yang terbaik buat anak mama.

Mama dah aturkan birthday party buat Maisarah. kite buat kat umah maktok kat Penang. Yang sedihnyer sebab ayah tak dapat join sekali. Ayah tak dapat cuti. oleh itu ayah tak ikut balik Penang. Takpelah Maisarah. Walauapapun, ayah tetap dihati kite. sentiasa bersama kita. Doa ayah sentiasa untuk anak ayah nie.

Untuk birthday Maisarah nie, mama tempah cupcake dr aunty mimie. Aunty mimie ni pun join program diet yang mama sedang join sekarang nie. Kek yang mama tempah tu bertemakan princess & mickey. so... cute. credit to aunty mimie. Sedap lah cake tu.

Menu untuk birthday party tu, bihun/ mee sup, KFC & cake. wallah...

Jom layan pics birthday girl.....





Kek harijadi Maisarah
Pre-birthday party
Ready for party

The birthday girl


Birthday girl with beloved brother, Adam.



Pandai ke potong kek tu Maisarah?


Abang Adam nak tumpang posing sikit


With Abang Azrul. His birthday was yesterday. Happy birthday to Abang Azrul (Dua pupu Maisarah)


Ha.... wat per tu?


Dengan sepupu sepapat. Versi ninja Assassin.



3 comments:

  1. hepi birthday to ur cute maisarah, kak...semoga maisarah jd anak solehah hendaknya

    ReplyDelete
  2. hepi besday to maisarah...leeja..ank2 mmg cepat membeso kn...ank dara kite pun xlama lg dh sek ren...kejapnye...rs mcm br smlm jek lahirkan dia...

    ReplyDelete
  3. Wah meriah sunggug birthday's party nie..mesti anak2 hepi..anyway dear dont forget to upload ur latest weight for 3ddp yer! Good Luck :)

    ReplyDelete

Welcome

..