Wednesday, December 09, 2009

Log kantoi

Entry nie aku buat bertujuan untuk monitor activiti kantoi aku. brapa panjang list aku. so that aku akan rasa gerun bila tenguk list tu. Ini mengenangkan prestasi aku semakin menurun. Ermmm... aku harap, trick kali ni akan berhasil.

Tengok tu, dah banyak dah!!! confirm tak menang sbb aku tgk ramai yang masih bertahan. tak kurang jugak ramai yg dah kantoi. but aku tak tau whether ade ke yang dah kantoi seteruk aku. hu..hu..

1. 24 Nov - 1/2 senduk nasi beriani
2. 28 Nov - Ketupat mini 2 ketul
3. 29 Nov - 3/4 senduk nasi
4. 03 Dec - Seketul ketupat mini
5. 04 Dec - 3/4 senduk nasi beriani (cannot tahan la. ada makan2 kat ofis)
6. 06 Dec - 1/2 senduk nasi minyak. (umah kenduri)
7. 07 Dec - 1 senduk nasi putih. (lama tak makan nasi bersama suami. so, layan)
8. 09 Dec - sebungkus nasi lemak. (plan nk beli bihun grg BUT nasi tersebut nasi entah ler.
9. 12 Dec - 3 sudu nasi minyak (kat umah kenduri) - kononnyer just nak ambik nasi tu dan letak kat tepi je, cover la... but tak tahan la tgk nasi tu. aku nie bukan jenis yang ambik sekadar hiasan. membazir je... baik makan. kalu tak nak mkn, takyah ambik.
10. 12 Dec - 1/2 bungkus nasi goreng udang untuk dinner. asyik dok dengaq depa cerita ja pasal nasi nie. tu yang terpaksa try jugak tu. mmg sodap.
11. 13 Dec - 3 suap nasi goreng. Saja try masakan makcik aku. lama dah aku tak makan masakan dia nie. karang, kecik lak hati.

Memang insaf.

4 comments:

  1. Oit..liza..kerap bebenar ko tukar skin umah.Cayalah, ni tukar lagi. Dasat lah hang. Aku nk buat pertukaran ni pun dh makan dekat 2 minggu.Teror lah hg.Aku mmg salute!

    ReplyDelete
  2. mcm ada je kak....jgn risau, maju ke depan kak meneruskan usaha ni...chaiyok

    ReplyDelete
  3. leeja cayang..

    klu kt sekolah kan..klu byk merah gini..cikgu akan tulis bwh report card "jumpa cikgu besar" hehehehe.. jgn mare.. aku yg tk kantoi pun turun sikit ciput jerr...

    ReplyDelete

Welcome

..