Saturday, January 16, 2010

Tag from Adzlina

Bekas kekasih saya adalah
- ex boyfriend tu takde, kawan tapi mesra tu ada la. anyway, my hubby is my first love

Saya sedang mendengar
- Deruan kipas berputar.

Mungkin saya patut
- Tido sebab mata dah ngantuk sangat nie, but still degil nak jalan2 jenguk blog kawan2. Maklumlah, anak2 dah tido, aman la sikit nak melayari internet. he..he..

Saya suka
- melayari internet, menonton tv, window shopping (tak sah la kalu beli tingkap je, mesti "terbeli" barang2 lain jugak.

Sahabat-sahabat baik saya
- semua kawan2 saya. no specific best friend

Saya tak faham bagaimana
- nak jawab soalan nie sebab saya takde idea...

Saya kehilangan
- mood untuk berdiet. hu..hu.. sekarang dah start makan balik. Plan tu nak start new year ari tu, but masih belum berjaya lagi.

Ramai yang berkata
- i nie anak manja... satu ketika dulu la sebab i nie anak tunggal. until masuk umur 20 thn br dapat adik.

Makna nama saya
- nama saya Nur Fazlizah. Nur = Cahaya ; Fazlizah / Fadli =kelebihan.

Cinta itu adalah
- kasih sayang, hormat menghormati, caring, prihatin

Di suatu tempat, seseorang sedang
- Jalan2 kat downtown. (thinking of my hubby yang kuar ngan kawan jap).

Saya akan
- buat masa ni, yang paling kritikal ialah, kena focus kat career for the period of 6 months. this is for my career progression.

Ayat SELAMANYA membawa maksud
- forever, hingga akhir hayat.

Telefon bimbit saya
- sekarang nie menggunakan nokia express 5800. my first handphone is arcatel. Ayah aku yang belikan. 2nd is h/p yang speciak friend aku bagi, (hubby aku la, masa tu dia special friend aku). kedua2 telefon ni, aku syg sangat. ada sentimental value.

Bila saya terjaga dari tidur
- pandang jam, dah pukul berapa dah. dengan harapan masih malam lagi supaya dapat sambung tido... zzzzzzzzzzzzzzzzzz

Saya paling meluat bila orang
- aku buat kerja, tapi org kata aku tak buat.

Pesta / Parti adalah
- release tension

Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah
- ntah ler???

Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah
- remaja

Hari ini
- hari yang meletihkan tapi berjaya complete'kan' workshop

Malam ni saya akan
- meluangkan masa untuk diri sendiri, contohnya seperti sekarang, melayari internet & menonton tv smp lewat mlm sebab esok cuti.

Esok pula saya akan
- rehatkan diri. tgk tv, lepak2 kt umah, bersantai dan seangkatan dengannya.


Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini

- kenapa muka aku teruk sangat skrg nie? nk pakai produk apa pulak ek?


Pusat membeli belah atau arked permainan

- pusat membeli belah


Makanan barat atau jepun
- Barat. I never try japanese food.

Bilik yang terang atau gelap
- Gelap. but tak pekat sangat oket. kene ada cahaya samar2 sikit. Anyway, kalau cerah pun, aku boleh layan gak.

Makanan segera adalah
- KFC & Mc D la.

Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
- pada anak2, "tido la... mama nak wat keje nie". actually, nak main internet.

Nak TAG sape plak ni?
Suhana, Riena, Member2 99HTN,

2 comments:

  1. ha....cik leeja kite dh kene...tp best gak kan jawab TAG ni..sy kene ms singgah blog kak mimizilicious

    ReplyDelete
  2. Hg nak so aku jwb tag ni ker, liza?

    ReplyDelete

Welcome

..