Monday, March 01, 2010

Diet? not diet? bila nak start?

Hari nie dah 1 March 2010. Wah... dah 2 bulan dah kite menjalani kehidupan pada tahun 2010. alhamdulillah... syukur kehadrat Ilahi diatas limpahan rahmatNya.

Dah start bulan baru. It's a good beginning kalau nak start semula plan diet? but mampukah aku lakukan?

Apakah plan yang aku nak ikut? tanpa nasi kah? detox kah? JusMate kah?



Aku sebenarnya "envy" tengok kengkawan yang berjaya jalankan detox plan. Salute la kat you all. Aku sering doakan agar you all berjaya dalam apa jua yang you all rancangkan.

Aku?


Aku pun kalau boleh tak nak ketinggalan jugak. Aku pun nak sihat jugak. so, jom lah sama2 kita lakukan.

Here are some quotes for our inspiration






1 comment:

  1. Never too late dear..yang penting keazaman tu :)

    ReplyDelete

Welcome

..