Tuesday, March 02, 2010

Cafe tutup...

Hu..hu.. ketika aku update entry nie, aku tersangat la lapar. breakfast pg td just minum 1 cawan kopi goji jer.

oleh kerana busy bekerja, tak sedar masa berlalu. (poyo jer...) tup.. tup dah kul 1. perut pun dah mula berkeriut. Jalanlah aku ke cafe nak beli makanan. huk..huk.. banyak stall yang tutup ari nie. maybe sbb takde air kot ari ni. yang ada just kedai air dan kedai mamak jer. punyer la ramai org kat cafe tu.

Malas lah aku nak beratur panjang2. Aku call kawan aku suruh dia bungkuskan bihun goreng untuk aku satu.

Nie tgh nunggu dia balik la nih. lapo nyer... dah tak leh tahan lagi dah. so, pederaih dorayaki 2 keping dan sdg melantak ban "butter milk" yang baru suku masuk mulut. Tgh berusaha control nafsu supaya tak habiskan ban tu sebab kejap lagi nak makan bihun goreng pulak.


2 comments:

Welcome

..