Thursday, May 27, 2010

Yeah.. esok cuti

Girangnya rasa hati esok cuti. Tak sabar rasa nak balik. La..la..la...

 

So far, takde plan lagi nak wat apa weekend nie. Asalnya, nak ikut rombongan meminang untuk adik ipar ke N9 tapi  terpaksa cancel sebab encik suami tak cuti.

Mak aku pun tak jadi datang umah minggu nie. So, nunggu update dari SIL aku jer lagi whether dia nak datang lepak KL ke tak.

 

Sambil aku update nie, dapat plak sms dr mak aku yang dia nak datang KL. Tu pun nak tengok tiket ada ke tidak. Normally, mak aku datang naik keretapi. Kalau ada rezeki dia nak jumpa cucu, adalah tiket tu.

 

So, kepada semua,  HAPPY HOLIDAY

 

 

 

 

 

No comments:

Post a Comment

Welcome

..