Monday, July 19, 2010

Catatan hari ini

Salam,

Ari nie masuk ari kedua aku kat tempat baru. Agak bosan jugak la, sebab takde kerja lagi. Dah penat membaca dah manual2 yang ada. Wah... dah tak sabar nak buat kerja sangat ka? eh, bukan macam tu, sebenarnya, agak kurang selesa la bila tengok org lain sibuk tapi aku asyik LLB (look like busy) je. he.. he.. he.. esok2 kot bila dah dapat tugas, takut tak menang tangan la pulak. ha... masa tu, merungut banyak kerja lak. 

Apa khabar member2 ek? nak masuk fb tak leh. Office block. nak masuk blog pun tak leh gak. Kat umah pun tak leh sebab dah takde lappy dah. Lappy lama tu office punya, so dah return balik. Office baru nie, dapat pc, but tak leh nak masuk social network lak. Nie, aku update pun pakai e-mail. 

Tiba2 teringat pulak ttg diet. Dah lama dah tak diet nie. Badan pun dah makin mengembang dah. hai... bila la nak start balik aktiviti diet nie. Oh ya, yang menariknya kat tpt keje baru aku nie, ada gym. So, no more excuse yer cik Leeja oooi. Rasanya, macam teringin nak wat lemonade diet. Tapi takut tak tahan lak. Tengok lah camner nanti. 

okaylah, need to go now. Adios!

No comments:

Post a Comment

Welcome

..