Thursday, November 25, 2010

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!

Semalam, 24 November, maka genaplah usiaku yang ke-31 tahun. Alhamdulillah, syukur kepada Allah, kerana masih memberiku peluang untukku menikmati nikmatNya.
 
Buat pertama kalinya, aku dengar anak2ku nyanyikan lagu "Happy Birthday to You". Sebak rasa hatiku. Maisarah, walaupun kecil, dah pandai nyanyi. Adam pula dah biasa nyanyi kat sekolah. Menitis jugak la air mata nie. Memang lah aku nie jenis yang sentimental. Nampak je kasar di luar, tapi jauh di sudut hati, lembut.
 
Terima kasih buat ibunda tercinta kerana menghadiahkan mesin jahit untukku. Memang dah lama la aku idamkan mesin jahit. Hobiku, menjahit. Lepas nie, leh la jahit langsir, cadar dll. (Macam la pandai sangat, tp okeylah, amatur). Just nak tunggu menuntut hadiah tu bila balik Penang nanti. 
 
Thanks to my hubby jugak for dinner. Walaupun bukan candle light dinner, but it enough for me. As long as you remember my special day, its enough already.
 
Cik Ana, e-cah, thank to you too.
 
Lastly, HAPPY BIRTHDAY FOR ME

2 comments:

  1. epi besday leeja.....mesti epi sgt kn sbb dpt hadih mesin jahit

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Leeja....best giler dpt hadiah mesin jahit

    ReplyDelete

Welcome

..