Thursday, December 09, 2010

Say No to Pampers/ Dryers

Update pasal My little Princess - Alya Maisarah..
 
2 minggu lepaskan Maisarah balik Penang, kat sana maktok kata Maisarah tidoq malam tak pakai pampers. So, sepanjang 2 minggu tu kiranya training buat Maisarah la tak pakai pampers waktu malam. Risau jugak mama bila maktok bagitau yang Maisarah tak pakai pampers bila tidoq. buatnya Maisarah kencing tilam, kan susahkan maktok ja nk jemuq tilam la...apa la... Tapi alhamdulillah Maisarah okay ja.
 
Bila nak balik KL ari tu maktok pesan kat mama, jgn bagi pakai pampers. Biaq dia besa. Oleh itu, dah 2 malam dah kat KL, Maisarah tidoq malam tak pakai pampers. Risau jugak mama, kalau Maisarah kencing tilam, susah wo... Tawakkal aja la. So far Alhamdulillah berjaya. Hopefully malam2 berikutnya pun macam nie jugak.
 
Cuma satu ja yang mama risau pasal Maisarah nie sekarang...... dia suka poo-poo dalam seluaq. Ari tu masa kat umah maktok, 2 kali dia poo-poo dlm seluaq. Semalam pun dia buat hal lagi kat umah baby sitter. lorrr.... Tak pasti la sebab apa. tak sengaja kot. Maybe dia rasa cam nk kentut je tapi...................
 
 
Nota kaki : Suka la ayah Maisarah, dah tak payah beli pampers. Save budget.yer.....
                  2 hari lagi birthday Masarah yang ke-3

No comments:

Post a Comment

Welcome

..