Friday, February 04, 2011

Pre-celebration - Adam's Birthday


Dua tiga minggu nie Adam asyik dok menanya pasal birthday dia aja. Adam pandai bab2 birthday nie sejak masuk sekolah coz every month ada jer birthday kawan2 kat sekolah.

Masa pi ronda2 kat Tesco Extra Seberang Jaya, lalu la depan kedai kek. Apa lagi, nagis nak kek la. Mujur la mma ada voucher diskaun 50%. Ingatkan nak beli yg 0.5 kg sja. tp tak boleh pulak. voucher tu valid untuk kek 1 kg.

Maka malam tu, jadilah sambutan Pra- Hari Lahir Adam. This time corum tak cukup sbb ramai cousin2 yang tak dak. Ain, Aishah dan Hafizah, pi ronda2 Aloq Staq. Irdina, Irfan dan Along pulak tak dak sbb, maksu kirah dah tak larat dah. yg ada... Pak Ngah Nabil, Maisarah, Aiman, Kak Wani, Abg Azrul, Mak Ngah Aida Mak Tok dan mama. Tok Cik Ana, Cik Daq dan Pak Su Aiman mai lambat sikit. Apa2pun, asalkan anak mama nie happy.

Beria2 dia nak ultraman tu. Adik lak nak Doraemon.

"I'm five years old"



Pandai ka potong?


p/s : Sedap depa makan kek.

No comments:

Post a Comment

Welcome

..