Sunday, November 01, 2009

Bermulanya detik 99 HTN




Hari nie bermulalah cabaran 99 HTN. Semalam aku dah timbang dah. Berat pada 31 Oct 2009 ialah 64.7kg, Ketinggian, 153 cm. Dah masuk kategori overweight nie. target ialah 55 kg (iaitu beratku semasa muda remaja "sebelum kahwin"). kalau nak ikut 'imposible games' ialah 50 kg.


"Amacam, okay ke gambar nie Zel?"

Aku rasa, nie dah kecut sikit. Kalau tak, aku nak tengok gambar sendiri pun dah takde mood. hopefully lepas ni lagi okey. Bukannya tak bersyukur dgn apa yang ada, tp kalu boleh nak yang lebih baik.


Mentang-mentanglah, scale baru, nak gak tunjuk kat sini.

progress ari nie -
sarapan - Bihun goreng & Kopi Goji
Lunch - Jus Mate
dinner - ???

lastly, Chaiyok!


1 comment:

  1. hai leeja.
    good luck.
    aida join kempen tanpa nasi ni, but, tak masuk nama. nanti berdosa kalau ter..... hi hi hi...

    ReplyDelete

Welcome

..