Tuesday, April 06, 2010

Hey, I got a new dress

Salam,

Entry nie, leeja nak cite gelagat Maisarah bila dapat baju baru yang Leeja beli dari ninie. Cute la baju tu. I like it very much sebab dia color pink. hi..hi.. mak dia yang syok lebih. Anak pun suke jugak.
Bila Maisarah tengok baju tu, dia buat aksi malu2 dia la. pas tu, nak control malu, terus dia pi simpan dalam almari baju dia.
Pagi tadi, after mandi, saja la try baju tu kat Maisarah. Syok la budak tu, sebab ingat nak pi jalan2. maklumlah... kalau pakai baju cantik2, maknanyer nak naik car. Lepas try, posing sikit. Mujurlah lepas tu nak dia tukar baju lain. kalau tak, alamat comot la baju tu.
Yey... Maisarah dah ada baju nak gi jalan2. Dah lama tak beli baju. Baju lama dah banyak yang tak leh pakai dan ada yang dah kusam. layan aksi posing cik adik nie....


3 comments:

  1. Hi..

    Cik Maisarah jom sign contract jadik model utk butik Aunty hehehe..

    Ade talent ni.. even my sis tgal comment kt fb link pic ni saying she's fotogenik...

    I enjoy her pic so much.. makes my day greater!!!

    ReplyDelete
  2. nice tgk dress ni..cutenya tgk dia pakai

    ReplyDelete

Welcome

..