Saturday, April 03, 2010

Suka2 futsal

Ari sabtu lepas aku main futsal. Nie la first time aku main. itupun department aktiviti. Best gak. tapi lepat tu sakit urat la sebab dah lama tak senaman. walaupun tak pernah main, tapi kitorang menang tau. walaupun, menang penalti. 1-0. boleh maintain tanpa jaringan tu okay lah ek. ekceli, bayak peluang untulk jaringkan gol, tapi, skill striker tu kureng, so dapat la ditahan oleh penjaga gol. jom layan gambar2 futsal.


maisarah minum ribena sambil tengok mama main futsal.


Adam pulak sedang beraksi buat kali pertama


Gol ke tidak nie?


Tengah tengok mama beraksi. Amacam, okay ke?


Nie lak kenapa? Nak kena kad merah ke? Ala, maisarah tak salah pun...

Lepas main futsal, aku bawa Adam ngan Maisarah pegi tesco. Actually ada nak beli barabg sikit, tapi lain lak jadi nya... seperti gambar dibawah....



Lepas nie, kalu ada geng, leh la main futsal lg. Kawan2 kalu ada yang main futsal, roger la saya. Nak join gak.

2 comments:

  1. kite pernah sekali je main futsal di maktab...

    ReplyDelete

Welcome

..