Friday, February 19, 2010

Tell me why?

Dah 2 minggu aku sakit? aku pun tak tau nak cite macam mn? sakit apa?

yang aku tau, aku sakit kat bahagian atas mata kiri. secara specificnyer, kat bahagian kening tu. kekadang aku rasa urat kat mata aku berdenyut-denyut. Kalu aku tak makan ubat, sakitnya makin melarat. mcm nak terkuar je mata aku.

ari tu, aku dah gi klinik, doktor bagi ponstan. dia kata maybe, aku baru baik selsema. Tak fully recover lagi. tu yang sakit tu. But, dah lebih seminggu dah dr tarikh aku gi jumpa doktor tu. tak okey jugak. kalu aku ambik ponstan tu, okey la. But, esok jadi plak. Is it migrain? But, aku takde migrain. so, apa itu?

Ke sebab, aku rajin sangat dok minum kopi (the 3in1 cafe). I love them very much. Mmg tak sah la kalu aku tak ambik secawan kopi setiap hari. But I cannot avoid it. Tak tentu arah dibuatnyer.

Ya Allah... sembuhkanlah aku dari kesakitan ini. Ameen.

1 comment:

  1. sakit sgt ker liza?Better jumpa doc balik.Bole buat full checkup.Jgn amik mudah la...kesihatan kena jaga

    ReplyDelete

Welcome

..